Recruitment

Als experts op het gebied van detachering en werving & selectie van professionals komen we graag in gesprek met jou. Experts talk to experts is ons credo. En dat is niet voor niets. Wij praten dagelijks met (HR) managers bij topbedrijven en brengen ze in contact met topkandidaten. Mensen zoals jij!

Wij zijn voortdurend op zoek naar mensen die een nieuwe stap in hun loopbaan willen maken. Of je nu net van het hbo of universiteit komt of al jaren werkervaring hebt. We spreken graag met hoogopgeleide professionals in verschillende vakgebieden. Schoolverlaters en Young Professionals passen bij Oreda en ZZP’ers en freelancers bedienen we vanuit alle business lines.

Bij Oreda staat flexibiliteit hoog in het vaandel. Alle vormen van werk en contracten zijn denkbaar.

Detachering

Je komt bij ons in dienst en wij zoeken en vinden een baan die bij je past. Uiteraard blijven we werken aan je competenties en vaardigheden. Een expert blijft immer alleen een expert als hij of zij blijft leren!

ZZP of Freelance

Wij bemiddelen graag in topbanen bij topwerkgevers.

Werving en selectie

Ook voor een vaste baan kun je bij ons terecht. Wij praten dagelijks met werkgevers en hebben (of vinden) de uitdaging die past bij jouw achtergrond en kwaliteiten.

Contact

Vul nu onderstaand contactformulier in, zodat wij je snel kunnen informeren over de mogelijke vervolgstappen in je carrière.